Tipovi dana

Tipovi dana koje za vas pišu i predlažu najbolji američki tipsteri Sportscapping. Sportovi za koje pišu besplatne tipovi za kladjenje su NBA tipovi (košarka), NFL tipovi (američki fudbal), NHL tipovi (hokej), MLB tipovi (bejzbol), NCAA-B (univerzitetska košarka) i NCAA-F (univerzitetski fudbal). SportsCapping je odličan američki tipsterski sajt osnovan 2003. kako bi pomogao ljudima da zarade na kladjenju. Na njihovim stranicama osim tipova možete da nadjete dosta dobrih informacija o sportskom kladjenju generalno. Puno dobrih saveta za sportsko kladjenje možete da pročitate na našoj stranici saveti za kladjenje.

 

 

 

Naš savet je da pratite tipove koji se ponavljaju (veći broj tipstera objavi isti tip), a izbegavate one koji se medjusobno poništavaju. Niže na stranici možete da nadjete popis najboljih tipstera po sportovima, a njihove tipove čak i ove besplatne takodje vredi pratiti. Kako bi videli sve aktuelne tipove, pri dolasku osvežite (RELOAD) stranicu.

 

 

NBA Tip Dana | Nov 24 , Brandon Lee.
Bulls vs. Blazers, Tip Bulls -2½-109 at Pinnacle


NBA Tip Dana | Nov 24 , Xander Locke.
Bulls vs. Blazers, Tip Total 201 ov-110 at SBOBet


NBA Tip Dana | Nov 24 , Dave Price.
Lakers vs. Warriors, Tip Lakers +17½-110 at Pinnacle


NBA Tip Dana | Nov 24 , Mike Lundin.
Mavs vs. Grizzlies, Tip Mavs +3-105 at Bet365


NBA Tip Dana | Nov 24 , Jimmy Boyd.
Pacers vs. Wizards, Tip Pacers +2-105 at Betfair


NFL Tip Dana | Nov 29 , Heath Mac.
Vikings vs. Falcons, Tip Total 46 un-105 at SBOBet


NCAA-B Tip Dana | Nov 24 , Bill Biles.
Akron vs. Green Bay, Tip Akron -4-101 at Bet365


NCAA-F Tip Dana | Nov 24 , Jack Jones.
Ohio vs. Northern Illinois, Tip Ohio +13½-102 at Pinnacle


NCAA-F Tip Dana | Nov 28 , Carlo Campanella.
Alabama vs. Auburn, Tip Alabama -13½-106 at Pinnacle


NCAA-F Tip Dana | Nov 28 , Will Rogers.
Notre Dame vs. Stanford, Tip Stanford -3½-106 at SBOBet


 

Kvote u ovim besplatnim tipovi za kladionicu su američke (moneyline). Moneyline kvota ako je sa predznakom plus (pozitivna) pokazuje koliko možete da osvojite ako se kladite sa 100$ na taj tip, a ona sa predznakom minus (negativna) pokazuje koliko morate da uložite kako bi osvojili 100$. Radi lakšeg razumevanja evo dva primera:

 

 

 

1. Sacramento Kings vs. San Antonio Spurs, Tip San Antonio Spurs -11½-103 at Bet365.

Prvi deo ovog tipa, -11½ je azijski hendikep koji oduzima -11,5 poena ekipi San Antonio Spursa a -103 je američka kvota (moneyline) koja kaže da morate da uložite 103$ kako bi vam zarada bila 100$. Drugi deo ovog tipa označuje kladionicu koja ima najbolju kvotu, ovde je to Bet365.

 

2. Chicago Bulls vs. Cleveland Cavaliers, Tip Total 186 un+110 at William Hill.

Prvi deo ovog tipa, Total 186 un predviđa da će utakmica završiti sa manje (under) od 186 poena, a drugi +110 je američka kvota (moneyline) koja kaže da na uloženih 100$ imate zaradu 110$. Drugi deo ovog tipa označuje kladionicu koja ima najbolju kvotu, ovde je to William Hill.

 

 

 

 

 

Tipovi za kladjenje

 

SportsCapping tipsteri su iz Amerike pa se zbog vremenske razlike najveći broj tipova za kladjenje objavljuje popodne ili uvečer (18-22h).

Najbolji tipsteri po sportovima:

NBA: Steve Merril, Matt Fargo, Jack Jones, Jeff Alexander, Mr. East.

NFL: Scott Rickenbach, Rob Vinciletti, Jeff Alexander, Vic Duke, Matt Fargo, Patrick Webb.

MLB: GamePlan, R&R Totals, Kyle Hunter, Mr. East, Bobby Conn, Jeff Alexander.

NHL: Johnny Banks, Rocky Atkinson, Patrick Webb, Rocky Sheridan, Sean Higgs, Rob Vinciletti.

NCAA-Basketball: Kyle Hunter, Doc's Sports, Jack Jones, Info Plays, Patrick Webb.

NCAA-Football: Freddy Wills, Trev Rogers, Brandon Shively, Marc Lawrence, Rocky Atkinson, Rob Vinciletti, Jeff Allen.

SOCCER: Red Dog Sports, Johnny Banks, Art Aronson, Dennis Macklin, Jimmy Boyd.

Analize njihovih besplatnih tipovi za kladjenje možete ovde da pročitate (eng):

 

 

 

 

 

Siguran tip

 

Sa obzirom na ogroman broj kojekakvih tipstera sa "sigurnim tipovima" i lažnim "dojavama za kladionicu" koje možete da nadjete svuda po netu, odlučili smo da vam predstavimo najbolji svetski tipsterski sajt koji nudi siguran tip sa garantovanim dobitkom. Njihov siguran tip su najbolji tipovi kladionica koje možete da nadjete na internetu i mnogo će vam koristiti kod kladjenja u kladionicama. Mislimo da prave tipove mogu da pišu samo ljudi koji od toga i žive, bave se time 24h dnevno a sve ostalo, što smo se i lično uverili jeste uglavnom laž i prevara.

 

 

 

SportsCapping siguran tip

SportsCapping je odličan sajt za tipovanje koji je 2003. osnovala grupa najboljih američkih tipstera. Sportovi za koje možete da kupite tipove su američka košarka, hokej, američki fudbal, bejzbol i razni univerzitetski sportovi. Platit možete kreditnom karticom (Visa, Mastercard i American Express) ili PayPalom a svi tipovi kladionica su sa garantovanim dobitkom. Garantovani dobitak znači da vaš kupljeni siguran tip (Premium Pick) mora imat profit, u suprotnom dobijete drugi besplatno. U tablici dole možete da odaberete dan, sport i po utakmici odaberete garantovani (Premium) ili besplatni (Free) tip.