Besplatni tipovi za danas; fudbal, NBA, NFL, MLB, NHL i NCAA. Svakodnevne tip analize za vas besplatno pišu američki tipsteri SportsCapping. SportsCapping je odličan američki tipsterski sajt osnovan 2003. kako bi pomogao ljudima da zarade na kladjenju. Na njihovim stranicama osim tipova možete da nadjete dosta dobrih informacija o sportskom kladjenju generalno. Puno dobrih saveta za sportsko kladjenje možete da pročitate i na našoj stranici saveti za sportsko kladjenje.

tipovi za danas

 

Naš predlog je da pratite tipove koji se ponavljaju (veći broj tipstera objavi isti tip), a izbegavate one koji se medjusobno poništavaju. Niže na stranici možete da nadjete popis najboljih tipstera po sportovima, a njihove analize čak i ovaj besplatni tip dana takodje vredi pratiti. Kako bi videli sve aktuelne tipove, pri dolasku osvežite (RELOAD) stranicu.

 

MLB Tip Dana | Sep 18 , Rob Vinciletti.
Angels vs. A's, Tip A's -140 at Cloudbet


MLB Tip Dana | Sep 18 , Pure Lock.
Cardinals vs. Braves, Tip Cardinals +130 at Unibet


MLB Tip Dana | Sep 18 , R&R Totals.
Cardinals vs. Braves, Tip Total 8½ -115 at Cloudbet


MLB Tip Dana | Sep 18 , Calvin King.
Giants vs. Padres, Tip Padres -127 at Cloudbet


MLB Tip Dana | Sep 18 , Ryan Worden.
Nationals vs. Marlins, Tip Marlins +183 at SBOBet


MLB Tip Dana | Sep 18 , Jimmy Boyd.
Rockies vs. Dodgers, Tip Dodgers -190 at SBOBet


MLB Tip Dana | Sep 18 , Mikey Sports.
Royals vs. Pirates, Tip Pirates -195 at Pinnacle


NFL Tip Dana | Sep 23 , Info Plays.
Broncos vs. Ravens, Tip Total 43½ -109 at Cloudbet


NCAA-F Tip Dana | Sep 21 , Marc Lawrence.
Penn State vs. Illinois, Tip Illinois +29 -110 at Pinnacle


NCAA-F Tip Dana | Sep 22 , Mark Wilson.
South Alabama vs. Memphis, Tip Memphis -26 -110 at Sportsbet


Soccer Tip Dana | Sep 22 , Red Dog Sports.
Toulouse vs. Angers, Tip Draw +228 at Sportsbet


besplatni dana

 

Kvote u ovim tipovi dana su američke (moneyline). "Moneyline" kvota ako je sa predznakom plus (pozitivna) pokazuje koliko možete da osvojite ako se kladite sa 100$ na taj tip, a ona sa predznakom minus (negativna) pokazuje koliko morate da uložite kako bi osvojili 100$. Radi lakšeg razumevanja evo dva primera:

1. Sacramento Kings vs. San Antonio Spurs, Tip San Antonio Spurs -11½-103 at SBOBet.

Prvi deo ovog tipa, -11½ je azijski hendikep koji oduzima -11,5 poena ekipi San Antonio Spursa a -103 je američka kvota (moneyline) koja kaže da morate da uložite 103$ kako bi vam zarada bila 100$. Drugi deo ovog tipa označuje kladionicu koja ima najbolju kvotu, ovde je to SBObet.

2. Chicago Bulls vs. Cleveland Cavaliers, Tip Total 186 un+110 at Pinnacle.

Prvi deo ovog tipa, Total 186 un predviđa da će utakmica završiti sa manje (under) od 186 poena, a drugi +110 je američka kvota (moneyline) koja kaže da na uloženih 100$ imate zaradu 110$. Drugi deo ovog tipa označuje kladionicu koja ima najbolju kvotu, ovde je to Pinnacle.

besplatni tipovi dana

 

Tipovi za kladjenje

SportsCapping tipsteri su iz Amerike pa se zbog vremenske razlike najveći broj besplatni tipovi za kladjenje objavljuje popodne ili uvečer (18-22h).

Najbolji tipsteri po sportovima:

NBA: Jeff Alexander, Steve Merril, Jack Jones, Rocky's Lock Club, Alex Smart, Stephen Nover.

NFL: Sean Higgs, Jeff Hochman, Andre Ramirez, Scott Rickenbach, Vic Duke, Info Plays, Dennis Macklin, Rob Vinciletti, Trev Rogers.

MLB: Rob Vinciletti, Chase Diamond, Mikey Sports, Matt Fargo, R&R Totals, Joseph D'Amico, Bobby Conn, Johnny Wynn.

NHL: Johnny Banks, Ross Benjamin, Scott Rickenbach, Jeff Hochman, Frank Sawyer, Rocky Atkinson, Rob Vinciletti, Matt Fargo.

NCAA-Basketball: Teddy Davis, Bryan Power, Jimmy Boyd, Teddy Covers, Kyle Hunter, R&R Totals.

NCAA-Football: Info Plays, Marc Lawrence, Rob Vinciletti, Jack Jones, Steve Janus.

SOCCER: Martin Griffiths, Johnny Banks, Don Anthony, John Ryan, Jimmy Boyd.

Analize tj. njihove prognoze za kladjenje može ovde da pročitate (eng):

tipovi za kladjenje

siguran tip

 

Sigurni tipovi za kladjenje

Sa obzirom na ogroman broj kojekakvih tipstera sa "sigurnim tipovima" i lažnim "dojavama za kladionicu" koje možete da nadjete svuda po netu, odlučili smo da vam predstavimo najbolji svetski tipsterski sajt koji nudi siguran tip sa garantovanim dobitkom. Njihovi sigurni tipovi za kladjenje su najbolje što možete da nadjete i mnogo će da vam koriste. Prave tipove mogu da pišu samo ljudi koji od toga i žive, bave se time 24h dnevno a sve ostalo, što smo se i lično uverili jeste uglavnom laž i prevara. Kod SportsCappinga možete da kupite tipove za fudbal, američku košarku, hokej, američki fudbal, bejzbol i razne univerzitetske sportove. Platit možete kreditnom karticom Viza, Masterkard i Amerikan ekspres ili Pejpalom (PayPal) a svi sigurni tipovi imaju garantovani dobitak. Garantovani dobitak znači da vaš kupljeni siguran tip (Premium Pick) mora da ima profit, u suprotnom dobijete drugi besplatno (detalji u uvjetima). U tablici dole možete da odaberete dan, sport i po utakmici odaberete garantovani (Premium) ili besplatni (Free) tip:

sigurni tipovi za kladjenje

 

Osobama mladjim od 18 godina nije dozvoljeno onlajn kladjenje, a iako nismo kladionica niti imamo bilo kakve veze sa stvarnim kladjenjem, dio sadržaja ovog sajta bi mogao biti neprimeren za maloletnike pa savetujemo roditeljsku kontrolu. Podržavamo sigurno i odgovorno kladjenje.