bet365

 

 

 

 

 

 

 

Tipovi dana

Tipovi dana koje za vas pišu i predlažu najbolji američki tipsteri Sportscapping. Sportovi za koje pišu besplatne tipovi za kladjenje su NBA tipovi (košarka), NFL tipovi (američki fudbal), NHL tipovi (hokej), MLB tipovi (bejzbol), NCAA-B (univerzitetska košarka) i NCAA-F (univerzitetski fudbal). SportsCapping je odličan američki tipsterski sajt osnovan 2003. kako bi pomogao ljudima da zarade na kladjenju. Na njihovim stranicama osim tipova možete da nadjete dosta dobrih informacija o sportskom kladjenju generalno. Puno dobrih saveta za sportsko kladjenje možete da pročitate na našoj stranici saveti za kladjenje.

 

  bet365

 

Naš savet je da pratite tipove koji se ponavljaju (veći broj tipstera objavi isti tip), a izbegavate one koji se medjusobno poništavaju. Niže na stranici možete da nadjete popis najboljih tipstera po sportovima, a njihove tipove čak i ove besplatne takodje vredi pratiti. Kako bi videli sve aktuelne tipove, pri dolasku osvežite (RELOAD) stranicu.

 

 

MLB Tip Dana | Aug 30 , GamePlan.
Chicago Cubs vs. Los Angeles Dodgers, Tip Chicago Cubs -117 at Pinnacle


MLB Tip Dana | Aug 31 , Art Aronson.
Cleveland Indians vs. Toronto Blue Jays, Tip Total 7½ un-110 at WilliamHill


NFL Tip Dana | Sep 10 , Xander Locke.
Pittsburgh Steelers vs. New England Patriots, Tip Total 48½ un-105 at Pinnacle


NFL Tip Dana | Sep 13 , Heath Mac.
Green Bay Packers vs. Chicago Bears, Tip Green Bay Packers -6-111 at Bet365


NCAA-F Tip Dana | Sep 03 , Brad Diamond.
Oklahoma State vs. Central Michigan, Tip Oklahoma State -22-115 at WilliamHill


NCAA-F Tip Dana | Sep 03 , Brandon Shively .
Texas-San Antonio vs. Arizona, Tip Arizona -31½-106 at Pinnacle


NCAA-F Tip Dana | Sep 03 , Alex Smart.
Western Kentucky vs. Vanderbilt, Tip Vanderbilt -1½-105 at Betfair


NFLX Tip Dana | Aug 30 , R&R Totals.
Arizona Cardinals vs. Oakland Raiders, Tip Total 39½ ov-110 at Pinnacle


Soccer Tip Dana | Aug 31 , Red Dog Sports.
RC Lens vs. Le Havre, Tip Draw +194 at Betfair


 

Kvote u ovim besplatnim tipovi za kladionicu su američke (moneyline). Moneyline kvota ako je sa predznakom plus (pozitivna) pokazuje koliko možete da osvojite ako se kladite sa 100$ na taj tip, a ona sa predznakom minus (negativna) pokazuje koliko morate da uložite kako bi osvojili 100$. Radi lakšeg razumevanja evo dva primera:

 

 

 

1. Sacramento Kings vs. San Antonio Spurs, Tip San Antonio Spurs -11½-103 at Bet365.

Prvi deo ovog tipa, -11½ je azijski hendikep koji oduzima -11,5 poena ekipi San Antonio Spursa a -103 je američka kvota (moneyline) koja kaže da morate da uložite 103$ kako bi vam zarada bila 100$. Drugi deo ovog tipa označuje kladionicu koja ima najbolju kvotu, ovde je to Bet365.

 

2. Chicago Bulls vs. Cleveland Cavaliers, Tip Total 186 un+110 at William Hill.

Prvi deo ovog tipa, Total 186 un predviđa da će utakmica završiti sa manje (under) od 186 poena, a drugi +110 je američka kvota (moneyline) koja kaže da na uloženih 100$ imate zaradu 110$. Drugi deo ovog tipa označuje kladionicu koja ima najbolju kvotu, ovde je to William Hill.

 

 

 

 

 

Tipovi za kladjenje

 

SportsCapping tipsteri su iz Amerike pa se zbog vremenske razlike najveći broj tipova za kladjenje objavljuje popodne ili uvečer (18-22h).

Najbolji tipsteri po sportovima:

NBA: Art Aronson, Jimmy Boyd, Stephen Nover, Alex Smart, Dave Price, Kyle Hunter.

NFL: Scott Rickenbach, Trev Rogers, Jeff Alexander, Rob Vinciletti, Vic Duke, Miguel DaSilva.

MLB: Trev Rogers, Chase Diamond, Doc's Sports, Ben Burns, R&R Totals, Brad Diamond, Miguel DaSilva.

NHL: Vernon Croy, Johnny Banks, Art Aronson, Jim Feist, Sean Higgs, Rocky Sheridan, Rocky Atkinson.

NCAA-Basketball: Vernon Croy, Kyle Hunter, Miguel DaSilva, Jack Jones, Alex Smart, Jesse Schule.

NCAA-Football: Brad Diamond, Rob Vinciletti, Alex Smart, Jack Jones, Trev Rogers, Jeff Alexander.

Analize njihovih besplatnih tipovi za kladjenje možete ovde da pročitate (eng):

 

 

 

 

 

Siguran tip

 

Sa obzirom na ogroman broj kojekakvih tipstera sa "sigurnim tipovima" i lažnim "dojavama za kladionicu" koje možete da nadjete svuda po netu, odlučili smo da vam predstavimo najbolji svetski tipsterski sajt koji nudi siguran tip sa garantovanim dobitkom. Njihov siguran tip su najbolji tipovi kladionica koje možete da nadjete na internetu i mnogo će vam koristiti kod kladjenja u kladionicama. Mislimo da prave tipove mogu da pišu samo ljudi koji od toga i žive, bave se time 24h dnevno a sve ostalo, što smo se i lično uverili jeste uglavnom laž i prevara.

 

  Betfred Football

 

SportsCapping siguran tip

SportsCapping je odličan sajt za tipovanje koji je 2003. osnovala grupa najboljih američkih tipstera. Sportovi za koje možete da kupite tipove su američka košarka, hokej, američki fudbal, bejzbol i razni univerzitetski sportovi. Platit možete kreditnom karticom (Visa, Mastercard i American Express) ili PayPalom a svi tipovi kladionica su sa garantovanim dobitkom. Garantovani dobitak znači da vaš kupljeni siguran tip (Premium Pick) mora imat profit, u suprotnom dobijete drugi besplatno. U tablici dole možete da odaberete dan, sport i po utakmici odaberete garantovani (Premium) ili besplatni (Free) tip.