Sportingbet Kladionica

 

Sportingbet kladionica je jedna od vodećih onlajn kladionica osnovana 1998. godine. Jedna je od prvih onlajn kladionica, ujedno i jedna od najvećih sa preko 4 miliona korisnika širom sveta. Pokrivaju 30-ak zemalja širom Evrope, Australije, Kanade, Južne Amerike i Afrike, a na svakoj teritoriji su specijalizovani za lokalne dogadjaje sa ponudom na lokalnom jeziku. Stranica je prevedena na više od 20, a od lokalnih tu je hrvatski jezik. Sportingbet je u Srbiji postala vrlo poznata i popularna kladionica nakon što se udržila sa Državnom lutrijom koja je preko nje igračima nudila zakonski regulisano i legalno onlajn sportsko kladjenje. Na žalost ta priča nije dugo trajala i sada Sportingbet više ne prima igrače is Srbije i Crne Gore.  

 

 

 

Sportingbet kladionica u ponudi ima veliki broj sportova, široku ponudu opklada za kladjenje i uredan interfejs pa će sigurno da zadovolje apetite mnogih kladioničara. U ponudi su svi popularni evropski sportovi poput fudbala, košarke, rukometa, tenisa, hokeja, odbojke, vaterpola ali i svi ostali sportovi poput boksa, moto trka, bejzbola, ragbija, pikada, bilijara, raznih društvenih i političkih dogadjaja. U ponudi je takodjer kladjenje uživo sa brojnim prenosima uživo pa svakodnevno možete da gledate utakmice i uživo se kladite. Sportingbet kladionica je odličan izbor za kladjenje na sve američke sportove jer su odlično pokriveni i razradjeni, a kvote su uglavnom iznad prosećne.

 

 

 

Sportingbet kladjenje uživo prаti populаrne evropske sportove: fudbаl, tenis, košаrku, hokej i svаki dаn imа dostа togа u ponudi. Sportingbet konzolа za kladjenje uživo je vrlo jednostаvnа zа korišćenje pa ni početnicima neće trebat puno vremena za prvu opkladu. Što se fudbala tiče, u ponudi su osnovne vrste opklada poput konačnog ishoda, tko će dati sledeći gol, tačan rezultat, broj golova i dupla šansa. Uz kladjenje uživo ima i dosta live prenosa.

 

  Bookmark and Share

 

 

 

 

Sportingbet Bonus

 

Sportingbet Kladionica Bonus - ne vredi za ex-yu igrače.

 

 

 

 

 

 

Sportingbet Uplata / Isplata

 

Sportingbet uplata novca se može obaviti preko kreditnih/debitnih kartica (VISA, MasterCard), Moneybookersa, Netellera, Paysafe, ClicktoPay, uKash. Na uplate preko interneta ne zaračunavaju proviziju.

Sportingbet isplata novca nema dodatnih troškova, a može se obaviti preko bankovnih transfera, Moneybookersa, Netellera, VISA kartica i čeka.