SBOBet Kladionica

 

SBOBet kladionica je najveća azijska onlajn kladionica koja je jedna od najvećih stranica za sportsko kladjenje na svetu. SBOBet je kladionica sa koje sve ostale kladionice prepisuju kvote za azijske hendikepe, pogotovo kada je nogomet u pitanju. SBOBet kladionica se može usporediti sa PinnacleSports jer ima velike limite za kladjenje i ne limitira igrače. Ono u čemu je SBO još bolji od Pinnaclea su opklade za fudbal. SBOBet kvote i limiti za fudbal, pogotovo ako se kladite na azijski hendikep, su sasvim sigurno najveće na svetu. Limiti za svaku opkladu su jasno označeni, a iako u ponudi imaju kladjenje na tikete (mix parley) singlovi su glavne opklade. SBOBet u ponudi osim sportskog kladjenja ima konjske trke, kazino i igre. Ne gubite vreme, već danas se registrujte na sbobet.

 

 

 

SBOBet ponuda sportova na koje možete da se kladite obuhvata skoro sve fudbalske lige na svetu, košarku, bejzbol, tenis, američki fudbal, hokej, rukomet, odbojku, borilačke sportove, moto sportove ali i ostale manje popularne sportove poput pikada, snukera, golfa, biciklizma i raznih zimskih sportova. Ponuda opklada za većinu sportova se svodi na osnovni 1X2 ili 12 (moneyline) zavisno o sportu, azijski hendikep i under/over opklade. Fudbal je kao najbolja strana SBOBet kladionice ipak bolje razradjen pa za sve jače lige imate na raspolaganju barem 30 različitih opklada poput 1X2, dvostruka šansa, under/over golova, broj golova obe ekipe, tačan rezultat, azijski hendikep, broj kornera i žutih kartona.

 

 

 

SBOBet kladjenje uživo pokriva dio sportova koje imaju u ponudi, najviše je naravno fudbala ali ima dosta tenisa, košarke, hokeja, bejzbola i američkog fudbala. Ponuda opklada su oglavnom osnovne 1X2 ili 12 (moneyline), azijski hendikep i under/over. Uz kladjenje uživo postoji SBOBeTV koji ima dosta prenosa ali je ograničen po zemlji stanovanja.

SBOBet mobilno kladjenje je dostupno svim mobilnim telefonima koji imaju pristup internetu. Meni je vrlo jednostavan i pregledan, možete da se kladite na sve sportove koje imaju u ponudi, a dostupno je i kladjenje uživo.

 

  Bookmark and Share

 

 

 

 

SBOBet Bonus

 

SBOBet Kladionica Bonus - 15% na prvu uplatu do maximalno 200€

Otvorite račun sa potrebnim promo kodom i izvršite svoju prvi depozit u roku mesec dana, a SBOBet će vas nagraditi sa bonusom od maksimalno 200 evra ovisno o iznosu vaše prve uplate. Pre nego dobijete bonus uplačeni ulog morate okrenuti 14 puta u roku 60 dana kladjenjem na kvotu ne manju od 1,5. Bonus vredi za sve ex-yu zemlje. 

Ne gubite vreme, uzmite bonus i već danas se registrujte na sbobet.

 

 

SBOBet Uplata / Isplata

 

SBOBet uplata novca (deposit) nema dodatnih troškova a može se obaviti preko bankovnih transfera, kreditnih kartica (VISA, MasterCard, Diners), debitnih kartica (VISA, Maestro, MasterCard), Skrill-Moneybookersa, Netellera, ClickandBuy.

SBOBet isplata novca (withdrawals) nema dodatnih troškova a može se obaviti preko bankovnih transfera, kreditnih kartica (VISA), debitnih kartica (VISA, Maestro), Skrill-Moneybookersa, Netellera.