SBOBet kladionica je najveća azijska onlajn kladionica poznata po visokim kvotama i limitima, odličan izbor za Azijski hendikep opklade na nogomet. SBOBet je najveća azijska onlajn kladionica koja je jedna od najvećih stranica za sportsko kladjenje na svetu. SBOBet je kladionica sa koje sve ostale kladionice prepisuju kvote za azijske hendikepe, pogotovo kada je nogomet u pitanju. SBOBet kladionica se može usporediti sa PinnacleSports jer ima velike limite za kladjenje i ne limitira igrače. Ono u čemu je SBO još bolji od Pinnaclea su opklade za fudbal. SBOBet kvote i limiti za fudbal, pogotovo ako se kladite na azijski hendikep, su sasvim sigurno najveće na svetu. Limiti za svaku opkladu su jasno označeni, a iako u ponudi imaju kladjenje na tikete (mix parley) singlovi su glavne opklade. SBOBet u ponudi osim sportskog kladjenja ima konjske trke, kazino i igre. Ne gubite vreme, već danas se registrujte na SBOBet.

SBOBet kladjenje

 

SBOBet ponuda sportova na koje možete da se kladite obuhvata skoro sve fudbalske lige na svetu, košarku, bejzbol, tenis, američki fudbal, hokej, rukomet, odbojku, borilačke sportove, moto sportove ali i ostale manje popularne sportove poput pikada, snukera, golfa, biciklizma i raznih zimskih sportova. Ponuda opklada za većinu sportova se svodi na osnovni 1X2 ili 12 (moneyline) zavisno o sportu, azijski hendikep i under/over opklade. Fudbal je kao najbolja strana SBOBet kladionice ipak bolje razradjen pa za sve jače lige imate na raspolaganju barem 30 različitih opklada poput 1X2, dvostruka šansa, under/over golova, broj golova obe ekipe, tačan rezultat, azijski hendikep, broj kornera i žutih kartona.

SBOBet klаdjenje uživo pokriva dio sportova koje imaju u ponudi, najviše je naravno fudbala ali ima dosta tenisa, košarke, hokeja, bejzbola i američkog fudbala. Ponuda opklada su oglavnom osnovne 1X2 ili 12 (moneyline), azijski hendikep i under/over. Uz kladjenje uživo postoji SBOBeTV koji ima dosta prenosa ali je ograničen po zemlji stanovanja.

SBOBet mobilno klаdjenje je dostupno svim mobilnim telefonima koji imaju pristup internetu. Meni je vrlo jednostavan i pregledan, možete da se kladite na sve sportove koje imaju u ponudi, a dostupno je i kladjenje uživo.

SBOBet onlajn kladionica

 

SBOBet bonusi

SBOBet kladionica bonus - 15% na prvu uplatu do maximalno 200€!

Otvorite račun sa potrebnim promo kodom i izvršite svoju prvi depozit u roku mesec dana, a SBOBet će vas nagraditi sa bonusom od maksimalno 200 evra ovisno o iznosu vaše prve uplate. Pre nego dobijete bonus uplačeni ulog morate okrenuti 14 puta u roku 60 dana kladjenjem na kvotu ne manju od 1,5. Bonus vredi za sve ex-yu zemlje. Ne gubite vreme, uzmite aktualne bonuse i već danas se registrujte na SBOBet.

SBOBet bonus

 

SBOBet uplata/isplata

SBOBet uplata novca (deposit) se može se obaviti preko bankovnih transfera, kreditnih kartica (VIZA, Masterkard, Dajners), debitnih (VIZA, Maestro, Masterkard), Skrill, Neteller.

SBOBet isplata novca (withdrawals) nema dodatnih troškova a može se obaviti preko bankovnih transfera, VIZA i Maestro kartica, Skrill, Neteller.