PKR Poker

 

PKR Poker je trenutno najbolja 3D poker soba na tržištu. Iako relativno nova, otvorena 2006. godine, ova poker soba je jedna od najbrže rastućih i sada već ima više od 2 miliona registrovanih korisnika. PKR poker je pravo osveženje na onlajn poker tržištu, a zahvaljujući svojoj izvanrednoj grafici privlači i sve veći broj korisnika. Ovaj poker sajt svojom grafikom podseća na Play Station igre, ali je odličan poker koji privlači i vrhunske igrače kojima su standardni poker softveri dosadili i željni su promena i osveženja. PKR poker je odlično 3D iskustvo koje ne treba propustiti!

 

 

 

 

PKR

 

Grafika i ugođaj koji PKR poker nudi su privukli veliku količinu igrača koji nisu posebno iskusni u samoj poker igri, već su tu zbog ukupnog doživljaja pa to može da bude dobra prilika za sve malo iskusnije "shark" igrače. Iako izgleda kao odlična igra, nemojte da se zanesete i da zaboravite da je ovo ipak poker soba i novac je stvaran. Osim pokera u ovoj sobi možete da se zabavite dodatnim opcijama kao što su izbor i oblačenje vašeg lika (avatara), potezi i trikovi kojima će vaš lik da se služi za stolom, glas, promena ugla kamere i slično.

 

 

 

 

PKR poker

 

PKR poker softver je poveći i treba malo vremena za download, ali definitivno se isplati isprobati sve što nudi ova poker soba. Od igara u ponudi su Texas Hold'em i Omaha poker u Limit, No-Limit i Pot-Limit obliku. Sem pokera sreću možete da okušate u popularnoj televizijskoj igri Deal or No Deal ili u PKR kazinu, a zadnji dodatak je PKR kladionica gde može da isprobate sportsko kladjenje.

 

  Bookmark and Share

 

 

 

 

PKR Poker Bonus

 

PKR Poker Bonus za nove korisnike 125% do 500$

Kod otvaranja računa upišite šifru welcome500, a zatim izvršite svoju prvu uplatu i PKR će da vas nagradi sa 125% bonusom do $500. Bonus se isplaćuje kako sakupljate PKR bodove, za svakih 400 PKR bodova isplaćuje vam se po $1 i imate 60 dana da iskoristite ovaj bonus. Ovo je najveći PKR bonus, osim njega imaju još bonus za početnike $5 ili bonus 100% do $150. Svaki se aktiviše svojim kodom koji možete da nadjete na PKR bonus stranici ili prateći banere na ovoj stranici.

 

 

 

 

PKR Poker Freeroll

Osim bonusa za nove korisnike, PKR vam poklanje:

- ulaznicu za PKR $20,000 GTD Mini Masters turnir,

- ulaznicu za sledeći Depositors Freeroll (2.500$),

- ulaznice za svakodnevne freeroll turnire ukupne vrednosti 3.000$,

- 1.000 PKR poena za trošenje na avatar ili Premium freeroll turnire.

 

 

PKR Uplata / Isplata

 

PKR uplata novca (deposit) nema dodatnih troškova, a može se obaviti preko kreditnih kartica (VISA, MasterCard), debitnih kartica (VISA, Maestro), Click2Pay, ClickandBuy, EntroPay, PaysafeCard, Moneybookersa, Netellera.

PKR isplata novca (withdrawals) nema dodatnih troškova a može se obaviti preko bankovnih transfera, kreditnih kartica VISA, debitnih (VISA, Maestro), EntroPay, Moneybookersa, Netellera.