Party Poker

 

Party Poker je nekada bio najveći poker sajt na svetu, a nakon zabrane igranja igračima iz SAD-a, uspeli su da ostanu u top pet najvećih online poker soba. Od zabrane američkim igračima orijentišu se na Aziju i Evropu. Nedavno su se udružili sa Bwin kladionicom i sada su jedna od najpopularnijih, a verovatno najveća poker soba u Evropi. Bwin-Parti Poker vam nudi velik izbor igara i odlične bonuse, a akcija traje 24h i stolovi su uvek solidno ispunjeni. Poker softver dolazi u opciji za skidanje ili za igranje direktno na vebu (flash verzija). Od nedavno je dostupan i za sve Android mobilne uredjaje. Vizuelno je vrlo atraktivan sa odličnom grafikom, a istovremeno vrlo jednostavan i brz. Od poker igara u ponudi imaju Texas Hold'em, Omaha, Omaha Hi-Lo, Seven-Card Stud i FastForward.

 

 

 

Party Poker FastForward

Parti Poker FastForvard je igra napravljena prema vrlo popularnom FullTiltovom Rush pokeru. Ovo je brza cash igra kod koje protivnike menjate svaku ruku i ne čekate da se odigra ceo krug. FastForvard je super brzo poker iskustvo koje će se svideti svim ljubiteljima brze poker igre. Igrate protiv grupe igrača koja se stalno izmenjuje umesto protiv istog niza za jednim stolom. FastForvard funkcioniše tako da istog trena kada odbacite karte menjate stol i dobijate novu ruku. FastForvard je dostupan za Texas Hold'em i Omahu na nivoima koje se kreću od 0,01$ / 0,02$ pa sve do 5$ / 10$.

 

  wpt dollar

 

Putujte svetom uz Party WPT pakete!

PartyPoker vam daje jedinstvenu  priliku da besplatno zaigrate na svim ovogodišnjim WPT turnirima. Bleštavilo Las Vegasa, glamur Pariza i osunčana Barcelona su vam bliže nego ikad uz Parti Poker 15.000$ WPT pakete. Parti Poker osim paketa vrednog $15.000 (ulaz u turnir, hotelski smeštaj i novac za trošenje) u nagradni fond dodaje miliun dolara svog novca, a sve što trebate napraviti je doći do finalnog stola. Ako pobedite, kući sa sobom osim turnirskih nagrada nosite extra pola miliuna dolara. Druga polovica se deli izmedju ostalih sudionika finalnog stola (vredi samo za partypoker igrače).

 

  Bookmark and Share

 

 

 

 

Party Poker Bonus

 

Party Poker Bonus za nove korisnike do 500$/325 evra

Sve što trebаte nаprаviti je registrovati se nа Pаrti Poker strаnici, skinuti poker softver i izvršiti prvu uplаtu (min. 25$) а PаrtiPoker će vаm poduplаti iznos do mаksimаlno 500$. Bonus se isplаčuje nаkon što skupite određeni broj bodovа а imаte 60 dаnа dа gа kompletnog oslobodite.

 

 

 

 

 

Party Poker Freeroll - više od 100.000$ tjedno

Nakon što izvršite prvi depozit imate 60 dana da igrate dnevne početničke freerolle sa ukupnim fondom preko 20.000$/nedeljno. Dnevni freerolli (nekoliko u danu) su uglavnom sa fondom od 100$, a kao početnik imate pravo na učestvovanje u početničkom freerollu sa fondom od 1.500$ (svake subote).

 

 

 

 

Party Poker Uplata / Isplata

 

Party Poker uplata novca (deposit) nema dodatnih troškova a može se obaviti preko bankovnih transfera, kreditnih kartica (VISA, MasterCard, Diners), debitnih kartica (VISA, Maestro), Click2Pay, Ukash, EntroPay, Western Union, Moneybookersa, Netellera.

Party Poker isplata novca (withdrawals) nema dodatnih troškova a može se obaviti preko bankovnih transfera, kreditnih kartica VISA, debitnih (VISA, Maestro), Western Union, EntroPay, Moneybookersa, Netellera.